2022.11.06

Armatur som klarar tuffa krav

För designföretaget ZERO Belysning gör vi utomhusarmaturen Brass i slagseg akryl. En armatur som används i många offentliga utomhusmiljöer där den utsätts för tuffa väderförhållanden och UV-strålning

Småländska ZERO Belysning har producerat kvalitativ belysningsdesign sedan 1970-talet, och har hunnit samarbeta med flera generationer av Sveriges främsta formgivare. Sortimentet består av en lång rad klassiker. En av dem är pendelarmaturen Brass vars yttre skärm i akryl produceras av Sematron.

Skärmen vakuumformas och innebär en komplex process med höga krav på precision och erfarenhet för att forma och säkerställa att materialet uppnår de optiska kraven. Vi producerar Brass-skärmen transparent men levererar den även lackad i kundanpassade kulörer.

© 2024 Sematron All rights reserved